Podjetja

V Občini Kobilje je registriranih:

  • 12 samostojnih podjetnikov, 
  • 4 družb z omejeno odgovornostjo in
  • 5 večjih kmetij.

 

Na spletni strani predstavljamo podjetnike in družbe, ki so se odzvali našemu vabilu, da se njihova dejavnost oziroma naslov njihove spletne strani objavi na spletni strani občine, v rubriki gospodarstvo.

 

Muranica s.p.

Portal GoPrekmurje.si želi postati najpogostejša vstopna točka za turistične obiskovalce Prekmurja. Potencialnemu obiskovalcu Prekmurja želimo na portalu postreči z aktualnimi in verodostojnimi informacijami, možnostjo koriščenja širokega spektra turističnih storitev in z dobronamernimi in poštenimi nasveti za izboljšanje načrtovanega oddiha.

 

Okrepčevalnica Berden Ladislava s.p.

Okrepčevalnica Berden stoji ob gasilskem domu PGD Kobilje. Telefonska številka 02 579 12 55.

 

Goričanka

Trgovsko podjetje Goričanka Kalamar se že od leta 1989 trudi slediti svojemu sloganu "da domače pokrajine nimamo le v imenu, ampak predvsem v srcu", zato vseskozi prilagajamo svojo ponudbo blaga in storitev domačemu prekmurskemu človeku. Trenutno se približno 35 sodelavcev vsakodnevno trudi čim bolje zadovoljiti vaše zahteve in potrebe v osmih prodajalnah in predvsem tudi na terenu, pri vas doma in na vaših gradbiščih. Vaše zaupanje je naše zadovoljstvo in izziv.

 

ELEKTROMONTAŽA PUHAN, montažno in storitveno podjetje d.o.o.

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izvajanjem vseh elektroinštalacijskih del jakega in šibkega toka v stanovanjskih in industrijskih zgradbah. Zgodovina našega delovanja sega v leto 1998, ko smo z majhno obrtno delavnico začeli ponujati naše storitve. Razvoj panoge in tehnologij nas je gnala k razvoju in širitvi dejavnosti, posledično pa se je dvigovalo tudi število sodelavcev.
Naš kolektiv trenutno šteje 11 redno zaposlenih, ki nenehno skrbi za razvoj in kakovost opravljenih storitev. O kvaliteti naših storitev pričajo številni referenčni projekti, ki smo jih izvedli samostojno, prav tako pa tudi kot kooperanti številnih večjih podjetij v Sloveniji in tudi v tujini.
Kot vsa druga področja gospodarstva, se razvija tudi področje električnih inštalacij. Tako tudi naše podjetje stopa v korak s časom sodobne tehnologije. Kot partnersko podjetje zastopamo, prodajamo in vgrajujemo sisteme inteligentnih instalacij NETIC Home.
Ponujamo vam tudi rešitve s področja sončne energije, od faze projektiranja do samega zagona vaše sončne elektrarne.
Še spletna stran: www.elektromontaza-puhan.si

 

Gostilna Smej

Gostilna Smej se nahaja na glavni cesti Kobilje- Motvarjevci.Gostilna ima svoje veliko parkirišče za goste. V notranjih prostorih ima možnost postrežbe do 80 gostov in 40 gostov zunaj na terasi.
Nudimo vam vsakodnevne malice, kosila, nedeljska kosila, pizze, jedi po naročilu, različne juhe, (klasične jedi), divjačina, ribe, kalamari.
Gostilna je primerna za prirejanje različnih praznovanj; (krst, prvo obhajilo, birma, komfirmacija, rojstni dnevi, poroke, abraham).

 

 

Društva v Kobilju


Spremljaj nas na Facebooku